KRISTNA FEELGOODBÖCKER

Dessa fantastiska illustrationer är målade i akvarell av konstnären Pernilla Ulldahl. Caisas resa är en bok som innehåller tre kortromaner om Caisa 30 år.

Caisas resa hem

Caisa bor i Göteborg, arbetar som gymnasielärare, gör allt för sina elever och besöker sin mamma på sjukhuset så ofta hon kan.


Plötsligt förändras allt. Det fruktade samtalet kommer samma dags som Caisas elever tar studenten. Efter en lång tids sjukdom dör Caisas mamma och det visar sig att hon burit på en stor hemlighet, som avslöjas efter hennes död.

Ur sorgen, saknaden och hemligheten som uppdagas finner Caisa nya relationer och ett nytt sätt att förhålla sig till livet. 


Caisas resa genom krisen

Mitt i alla lycka efter flytten till Falun börjar Caisa tvivla på sig själv. Hon upplever att hon saknar något i livet och inser att hon längtar efter kärlek.


En av Caisas elever utmanar henne gång på gång. Hon ber Gud om hjälp, men ser ingen förändring. När våren kommer skakas världen av en enorm kris. Covid-19 sprids som en löpeld från land till land och når snart Sverige. Caisa tvingas till distansundervisning. Kommer relationen till eleven förändras?

Caisa utmanar sig själv genom att börja nätdejta på en dejtingsida för kristna.


Caisas resa till kärleken

På dejtingsidan lär Caisa känna Liam från Tanum. Det är många mil mellan dem och Caisa har inga planer på ett distansförhållande. Hon trivs så bra i Falun, men så vill hon ju satsa på kärleken. Efter en vecka hos Liam inser Caisa att allt inte är så rosenskimrande som hon trodde. Ska hon ändå våga satsa? 

Ellinor Wikman
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!